Yargı Bu Akşam Var mı? Yargı 17. Bölüm Özeti ve Fragmanı

Yargı dizisinin hayranları şimdiden meraklanmaya başladılar.  Yargı Bu Akşam Var mı? Yargı Bu Akşam kaçıncı bölüm? Yargı 17. Bölüm Özeti ne? Yargı 17. Bölüm Fragmanı izle. Yargı dizisinde bu akşam neler olacak? Yargı dizisinin 23 Ocak günkü bölümünde neler olacak?

Yargı Bu Akşam Var mı?

Evet, 23 Ocak pazar akşamı Yargı dizisi 17. bölümü ile ekranlara gelecek. Peki bu bölümde bizi neler bekliyor, yakından bakalım:

Yargı 17. Bölüm Özeti

“Ben istifa ettim Ceylin, artık savcı değilim.” Cinayet mahallinin yakınlarında yeni bir delile rastlanıyor! Oklar, Neva ve Laçin’e mi dönüyor?

Ilgaz Ceylin’den hafızasını zorlamasını ister. Ceylin de Engin’in öldüğü geceye ait bazı detayları hatırlamaya başlar. Ilgaz’ın elde ettiği ipuçları şüpheleri Ceylin üzerinden kaldırmaya başlamıştır.

Yekta ise oğlunun dosyasını karıştıran bu yeni deliller sonrasında kontrolünü kaybeder. Seda ise Merdan’ın verdiği görevi yerine getirmek için Yekta’nın yanında yer almıştır.

Ailenin başı beladan kurtulmayan üyesi Çınar  yine risk alır ve Serdar’la hareket etmeyi kabul eder. Serdar ve Çınar tehlikeli bir plana dâhil olmuştur.

Yargı 17. Bölüm Fragmanı

 

The post Yargı Bu Akşam Var mı? Yargı 17. Bölüm Özeti ve Fragmanı appeared first on Bağımsız Gazete.


https://ift.tt/eA8V8J
Bağımsız Gazete
https://ift.tt/3FV4oZd

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim