Windows 10 Etkinleştirme Programı (2021 - 2022)

windows lisanslama
Merhaba, bu makalemde sizler için hazırlamış olduğum ufak ama sorunsuz çalışan Windows 10 ürün anahtarı dijital lisanslama ile ücretsiz lisans sahibi olacağınız programın kullanımına değineceğiz.

Windows 10 & Windows 11 Lisanslama Nasıl Çalışıyor?

Microsoft hatırlar iseniz 2015 yıllarında ücretsiz olarak sınırsız windows 10 key dijital lisansı dağıtmakta idi. Bu fırsattan yararlananlar Windows 7, 8 ve 8.1 orijinal anahtarları olup yükseltenler ve Window 7 Loader ile yükseltme yapanlar idi.
Şuanda hala bu yükseltme ile kolay bir şekilde Windows 10 ücretsiz olarak key alınabilmektedir. Çoğu kişi farkında değil. Windows 7, 8 ve 8.1’den Microsoft Media Creation Tool ile yükseltme yapılabilmekte ama sizler için hazırlamış olduğum ufak boyutlu bu lisanslama programı ile hiçbirine ihtiyacınız yoktur.
Sadece yapmanız gereken orijinal Windows 10 iso’su ile format attıktan sonra bilgisayarda programı çalıştırmak. Daha sonra bilgisayarınız ücretsiz olarak yükseltmeleri yapılmış bir şekilde Windows 10 key sahibi olacaktır. Program herhangi bir crack vs. değildir. Bunu önemle vurgulamak isterim. KMSpico gibi programlar ile karşılaştırmamanızı önemle rica ederim. Program orijinal Microsoft yükseltme dosyası üzerinde düzeltmeler yapılarak Microsoft sunucularına bağlanarak orijinal yükseltme dijital anahtarını ücretsiz almaktadır. Programsız windows etkinleştirme yöntemine indirgenmiş cmd etkinleştirme programı sizin herhangi bir komut ile uğraşmanıza ihtiyaç kalmadan, minimal boyuttaki windows etkinleştirme programı tüm işlemlerini kendisi yapacaktır.
Uyarı 1: Programı kullanmadan önce herhangi crack vb. lisans programı kurulu olmadığından emin olun. Yeni atılmış Windows 10 formatı sonrası kullanmanız önerilir.

Uyarı 2: Programı masaüstüne kopyalayarak yönetici olarak çalıştırınız.

Uyarı 3: Yeni format atacaksanız ürün anahtarı istediği ekranı atla diyerek geçiniz. Program online olarak Microsoft'a bağlanıp lisanslamanızı yapacaktır.

Uyarı 4: Microsoft Security Essentials güvenlik uyarı ekranı gelirse, ek bilgileri tıklayarak Yine de Çalıştır yapınız.

Uyarı 5: CMD ekranında yükleme yaparken beklemede kalır ise Enter tuşuna basarak komutları devam ettiriniz..

Uyarı 6: Dosya parolası: hacoos.com'dur.

Windows 10 & Windows 11 Key Programı Nasıl Kullanılır?

  • İlk olarak indirmiş olduğunuz RAR dosyasında sağ tıklayarak buraya çıkart yapın.
  • Ömer Dijital Windows Lisanslama klasörü gelecektir. Klasörü açarak içerisindeki “Windows_10_Dijital_Lisans_hacoosCOM” komut dosyasına sağ tıklayarak yönetici olarak çalıştır deyin.
  • Daha sonra 1 yazmanız yeterli olacaktır. İşlemler tamamlanana kadar bekleyiniz. İşlem bittiğinde ekranda tamamlandığı bildirilir.
İşlemler tamamlandıktan sonra Windows 10 işletim sisteminiz yükseltme aracı kullanılarak orijinal dijital anahtarı ile Windows'a online bağlanarak lisanslanmış olacaktır.

Orjinal Windows ISO İndir Lisans Programını İndir

Not 1: Windows 10 key’inizin doğrulamasını ister programdan 2 yazarak, isterseniz de cmd komutları ile öğrenenebilirsiniz. CMD'den öğrenmek için çalıştır bölümünden cmd komutunu çalıştırarak: “slmgr /dlv” ya da “slmgr /xpr” komutu ile sorgulayabilirsiniz.
Not 2: Lisansınızın tamamını öğrenmek için Nirsoft’un Produkey 32 bit & Produkey 64 bit aracını kullanabilirsiniz.
Not 3: Windows 10 Home, Single Language, Cloud, Education, Enterprise, Pro (Professional), Professional Education, Professional Workstation, ServerRDSH ve bir çok sisteminde sorunsuz olarak windows 10 etkinleştirme çalışmaktadır.
Not 4: Sıfır kutudan çıkan Freedos Notebook'ta Windows 10 Pro (Sürüm 1909) lisans programı denenmiştir, sorunsuz olarak ürün anahtarı (Windows key) almaktadır.
ÖNEMLİ NOT: Programdan sonra her attığınız formatta ürün anahtarım yok deyip geçin Windows'unuz internete bağlandığında lisansınız tekrar aktif olacaktır. Programı tekrar kullanmanıza ihtiyaç yoktur.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim