Galatasaray Antalyaspor maçı canlı izle şifresiz kaçak yayın HD Selçuk sports Lig TV Bein Sport Futbolcafe GS Antalya Netspor Taraftarium24 maç izle

Galatasaray Antalyaspor Maçını Netspor Canlı Maç İzle. Karşılaşma 25 Aralık 2021 saat 16:00’da Bein Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak. Galatasaray Antalyaspor taraftarium24 maç izle. Galatasaray Antalyaspor selçuk sports hd canlı maç izle. Taraftarium 24 Galatasaray Antalyaspor canlı izle. Aslan Antalyaspor Beinsports hd 1 şifresiz izle. Galatasaray Antalyaspor maçı internetten bedava izle. Galatasaray Antalyaspor derbisi justin tv izle. Galatasaray Antalyaspor maçı jestyayın izle. Galatasaray Antalyaspor kralbozguncu izle. Fener Galatasaray Antalyaspor maçı canlı izle bein sports. Galatasaray Antalyaspor maçını canlı izle, beIN Sports HD 1 izle, donmadan izle, naklen izle, ip tv izle.

Galatasaray Antalyaspor maçını izle. Galatasaray Antalyaspor canlı maç izle. Galatasaray Antalyaspor maçını bedava bein sports 1 canlı yayın izle. Galatasaray Antalyaspor maç linki. Galatasaray Antalyaspor kaçak maç izle. Galatasaray Antalyaspor Jest Yayın canlı izle. Jestyayın Galatasaray Antalyaspor Netspor maç izle. Galatasaray Antalyaspor Selçuksports izle , Justin TV, Jestyayın, Fİİsports TV, netspor, taraftarium24, TrGoas, trgool, golvar, jestyayın 111, facebook, instagram, live stream, sopcast, trgoals, taraftarium, Stadium24, acestream nasıl izlenir gibi sorular araştırılıyor.

Galatasaray Antalyaspor maçı canlı izle şifresiz kaçak yayın HD Selçuk Sports Link Tıkla

Süper Lig’de büyük bir düşüş yaşayan Galatasaray, Antalyaspor karşılaşmasında yükselişe geçmek istiyor. Son 10 karşılaşmasında sadece 1 kez galibiyet alabilen sarı kırmızılı takım kötü gidişe dur demek için sahada var gücüyle mücadele edecek. Peki, Galatasaray Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta? Süper Lig GS Antalya maçı hangi gün? Avrupa arenasında grubunu namağlup lider olarak tamamlayan sarı kırmızılı tamsilcimiz Süper Lig’de ise oldukça kötü bir performans sergiledi. Son 10 resmi maçında sadece 1 kez kazanan Galatasaray bu galibiyeti de Marsilya karşısında almıştı. Üst üste yaşadığı puan kayıpları sonrasında 12. Sıraya kadar gerileyen sarı kırmızılı takım Nef Stadyumu’ndaki karşılaşmada mutlak galibiyet hedefliyor.

Galatasaray Antalyaspor İlk 11

GALATASARAY: İsmail, Oğulcan, Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Berkan, Aytaç, Kerem, Feghouli, Halil, Mohamed.

ANTALYASPOR: Boffin, Bünyamin, Floranus, Veysel, Naldo, Kudryashov, Güray, Doğukan, Fredy, Mukairu, Amilton.

HAKEM: Ali Şansalan
STAT: Nef Stadı
SAAT: 16.00
YAYIN: beIN Sports 1

Galatasaray Antalyaspor Netspor Futbolcafe Taraftarium 24 maç izle Kralbozguncu

İki tarafından galibiyet hedefiyle çıkacağı Süper Lig eşleşmesi 25 Aralık 2021 Cumartesi günü saat 16:00’da oynanacak. Mücadele Bein Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Galatasaray’da önemli eksiklikler var.

Galatasaray’da tedavileri devam eden Muslera, Diagne, Boey ve Luyindama’nın yanı sıra cezalı konumda olan Cicaldau ve Taylan Antalyalı da bu maçta kadroda yer alamayacak. Konuk takımda ise cezalı Poli dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

Galatasaray Antalyaspor Canlı Anlatım Skor

1′ Maç başladı

5′ Mostafa Mohamed, kaleyi cepheden gören noktadan sağ ayağının içiyle vuruşunu yapıyor ancak kaleci Ruud Boffin soluna giden topu kornere çeldi.

5′ Galatasaray’da Kerem bir sakatlık geçiriyor. Sağlık ekipleri oyun alanında.

7′ Van Aanholt’un ortasında ön direkte Mohamed kafayı vurdu. Uzak direk dibine doğru giden topu Boffin topu çelmeyi başardı.

10′ Galatasaray’da Feghouli’nin kaleyi cepheden gören yerden şutu auta gitti.

10′ Kerem’in tedavisi tamamlandı. Tekrar oyunda..

12′ Feghouli ortaladı. Kerem Aktürkoğlu’nun kafa vuruşu, aut.

18′ Antalyaspor’da kullanılan köşe vuruşu savunmadan sekip ceza sahası dışına gitti. Güray’ın şutu top auta gitti.

15′ Köşe vuruşunu Fredy paslaşarak kullandı. Topla tekrar buluşan Fredy, bekletmeden ortasını yapıyor ancak top kaleci İsmail Çipe’de kalıyor.

20′ Antalyaspor’da Naldo, Kerem’e yaptığı müdahale sonrası sarı kart gördü.

21′ Galatasaray’da Aytaç’ın penaltı noktasına doğru kullandığı topu Naldo uzaklaştırdı.

22′ Ceza sahası içi sol çaprazında topla buluşan Van Aanholt, topu göğsüyle kontrol ettikten sonra sağ ayağı ile vuruşunu yaptı. Top üstten dışarıya gitti.

27′ Aytaç Kara, Doğukan’a yaptığı faul nedeniyle sarı kart gördü.

30′ Mostafa Mohamed’in dar açıdan kafa vuruşu dışarı gitti.

32′ Aytaç Kara’nın sol kanattan kullandığı köşe vuruşunu kaleci Ruud Boffin çift yumrukla uzaklaştırdı.

34′ Sherel Floranus, ceza sahası hemen içinden vuruşunu yapıyor ancak kaleci İsmail Çipe iki hamlede topa sahip oluyor.

38′ Halil Dervişoğlu’nun ceza sahası dışından şutu direğin yanından auta gitti.

39′ Van Aanholt’un yerden penaltı noktası ile kale sahası arasına çevirdiği topa Halil hamle yaptı. Ama topu kaleye doğru yönlendirmeyi başaramadı.

42′ Halil, sağ ayağıyla yakın köşeye sert bir vuruş yaptı. Boffin iki hamlede topu kontrol etti.

45′ İlk yarının sonuna 4 dakika eklendi.

45′ GOOLL!! Galatasaray, Sofiane Feghouli’nin golüyle 1-0 öne geçti. Kerem’in pasıyla sağ çaprazda topla buluşan Feghouli, ceza sahasına girer girmez yerden uzak köşeye sert bir vuruş yaparak topu filelere gönderdi: 1-0.

45′ İlk yarı sona erdi.

İKNİCİ YARI

45′ İkinci yarı başladı.

49′ Galatasaray’da Marcao sarı kart gördü.

Fatih Terim’in cezası bitiyor

Fenerbahçe derbisinde çift sarı karttan kırmızı kart gören ve 6 maç men cezası alan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Antalyaspor karşılaşmasında da saha kenarında varlık gösteremeyecek, cezasını bu maçın ardından tamamlayacak. Tecrübeli teknik adam, Yeni Malatyaspor, Altay, Demir Grup Sivasspor, Medipol Başakşehir ve Adana Demirspor eşleşmelerini de tribünden takip etmişti. Terim’in yokluğunda takımı, yardımcı antrenörler Necati Ateş ile Selçuk İnan yönetecek.

The post Galatasaray Antalyaspor maçı canlı izle şifresiz kaçak yayın HD Selçuk sports Lig TV Bein Sport Futbolcafe GS Antalya Netspor Taraftarium24 maç izle appeared first on Bağımsız Gazete.


https://ift.tt/eA8V8J
Bağımsız Gazete
https://ift.tt/3mzReK6

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim