Kayserispor Sivasspor Maçı Canlı İzle Şifresiz Bein Sport Vegol Jestyayın Netspor Kayseri Sivas Maçı izle linki

Süper Lig ’in 19. haftasında Kayserispor ile Sivasspor karşı karşıya geliyor. Kayserispor son 5 haftada bir galibiyet alırken rakibi Sivasspor ise son 5 maçta galibiyet ve bir beraberlik aldı. Kayserispor Sivasspor Maçı Canlı İzle Şifresiz Kayserispor Sivasspor kaçak maç izle. Kayserispor Sivasspor Jest Yayın canlı izle. Jestyayın Kayserispor Sivasspor Netspor maç izle. Kayserispor Sivasspor Selçuksports izle , Justin TV, Jestyayın, Fİİsports TV, netspor, taraftarium24, TrGoas, trgool, golvar, jestyayın 61, facebook, instagram, live stream, sopcast, trgoals, taraftarium, Stadium24, acestream nasıl izlenir gibi sorular araştırılıyor.

Kayserispor 3-0 Sivasspor Maçı Canlı İzle

Kayserispor maça hızlı başladı. 4. dakikada Mustafa Pektemek’in attığı gol ofsayt gereçkesiyle iptal edildi. Kayserispor 9. dakikada Gavranoviç’in ayağından ilk golü atan takım oldu 1-0. Gavranovic 17. dakikada Sivasspor ağlarını bir kere daha havalandırdı ve skoru 2-0 yaptı. Thiam 23. dakikada skoru 3-0 yapmayı başardı. Sivasspor 23. dakika itibariyle 3-0 yenik durumda…

26′ Fajr’dan aldığı topla ceza sahası yayı üzerinde buluşan Kerem’in köşeye gönderdiği sert şutunu kaleci Lung son anda kornere çeldi.

23′ GOL! .. Topla birlikte ceza sahasına sokulan Gavranovic, topu ceza sahasının sağındaki Thiam’a gönderdi. Thiam’ın sağ ayağıyla yerden uzak direğin dibine gönderdiği top bir kez daha filelere gitti: 3-0.

17′ GOL! Kayserispor ikinci golü buldu… Sol kanatta topla buluşan Mame Thiam’ın sağ ayağıyla savunma arkasına havalandırdığı topu Gavranovic kafayla kaleci Ali Şaşal Vural’ın üstünden filelerle buluşturdu: 2-0.

12′ Sivasspor savunmadan uzun tolpla çıkmak istedi, sağ kanada gönderilen topla buluşan Pedro Henrique için ofsayt bayrağı kalktı.

9′ GOL! Kayserispor golü buldu… Köşe vuruşunda topun başına geçen Emrah’ın ön direğe gönderdiği top Sivasspor savunmasında Uğur’dan sekti. Seken topu kale alanı içinde önünde bulan Gavranovic düzgün bir vuruşla filelere gönderdi: 1-0.

8′ KALECİ KURTARDI! Ceza sahası çaprazında topla buluşan Mustafa Pektemek’in pasında topla buluşan Emrah Başsan’ın ceza sahası yayından kaleye gönderdiği sert şutu kaleci Ali Şaşal son anda kornere çeldi.

7′ Rakip yarı alanın ortalarından kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Fajr’ın kale alanına gönderdiği topu kaleci Lung tek yumrukla uzaklaştırdı.

4′ GOL İPTAL! Ceza sahası dışında topla buluşan Kemen’in sert şutunda top kaleci Ali Şaşal’dan döndü. Dönen topu Mustafa Pektemek filelere gönderdi, ancak yan hakem pozisyonun ardından ofsayt bayrağını kaldırdı. VAR kontrolünün ardından ofsayt kararı geçerli sayıldı.

3′ Yatabare’nin sol kanada gönderdiği topla buluşan Pedro, çaprazdan ceza sahasına girdi, ancak pozisyonun devamında topu ayağından açınca Kayserispor savunması araya girdi. Ardından tekrar topu kapmak isteyen Pedro’nun müdahalesi için faul düdüğü çaldı.

1′ İlk düdük geldi ve maç başladı.

Süper Lig’in geride kalan bölümünde Kayserispor, 5 galibiyet, 6 beraberlik ve 7 mağlubiyet sonucunda 21 puan topladı. Ligde 6 galibiyet, 8 beraberlik ve 4 yenilgisi olan Sivasspor ise 26 puan elde etti.  Kayserispor haftaya 15. sırada girerken rakibi Sivasspor ise 9. sırada yer aldı.

Sivasspor’da Hakan Arslan, Aaron Appindangoye, Jorge Felix, Fredrik Ulvestad ve Sefa Yılmaz sakatlıkları nedeniyle kadroda yoklar.

Kayserispor Sivasspor Maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı’ndaki mücadele saat 20.00’da başlayacak. Maçı hakem Ümit Öztürk yönetecek. Bein Sports 2 kanalından canlı izlenebilecek.

Kayserispor Sivasspor Maçı ilk 11’ler

KAYSERİSPOR: Lung, Onur, Attamah, Uğur, Carole, Kemen, Cmpanharo, Emrah, Mustafa, Thima, Gavranovic.

SİVASSPOR: Ali Şaşal, Caner, Dimitrios, Samba, Uğur, Cofie, Fayçal Fajr, Kerem, Pedro Henrique, Kayode, Yatabare.

İki takım arasında şimdiye kadar oynanan 42 maçta iki takım da 15’er galibiyet elde etti. Kayseri’de oynanan maçlarda ise Kayserispor’un 7-4 üstünlüğü bulunuyor.

Kayserispor, bu sene sahasında oynadığı maçlarda 4 galibiyet ve üç beraberlik alırken sadece tek maçı Trabzonspor’a 2-1 kaybetti. Sivasspor ise deplasmanda bu sene 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 yenilgi aldı.

BeIN Sport Kayserispor Sivasspor Maçı Canlı İzle Linki

https://ift.tt/3qhpnPT
Bu illegal yayınlar, resmi yayıncı kuruluşların izni olmadan, yayıncı resmi kuruluşları gelir kaybına uğratacak şekilde, şifreli uydu yayınlarının bazı teknik çalışmalar sonucu şifresinin kırıp internete aktarılması ile gerçekleşmektedir. Bu tür yayınları izlememenizi ve yayıncı resmi kuruluş Bein Sport, Digitürk üzerinden izlemenizi tavsiye ederiz…

 

The post Kayserispor Sivasspor Maçı Canlı İzle Şifresiz Bein Sport Vegol Jestyayın Netspor Kayseri Sivas Maçı izle linki appeared first on Bağımsız Gazete.


https://ift.tt/eA8V8J
Bağımsız Gazete
https://ift.tt/3sI0bVT

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim