Taraftarium24 Konyaspor Beşiktaş Maçı Canlı İzle Şifresiz Bein Sports 1 Justin TV Jestyayın Konyaspor BJK Maçı kaçak izle linki

Süper Lig’in geride kalan bölümünde Konyaspor, 10 galibiyet, 6 beraberlik ve 2 mağlubiyet sonucunda 36 puan topladı. Ligde 8 galibiyet, 4 beraberlik ve 6 yenilgisi olan Beşiktaş ise 28 puan elde etti. Süper Lig’in 18. haftası sonunda lider Trabzonspor’un en yakın takipçisi olan Konyaspor, liderin 9 puan gerisinde ikinci sırada haftaya girdi. Trabzonspor’un Başakşehir ile 1-1 berabere kalması sonucu puan farkını 7’ye indirme şansını değerlendirmek isteyecek olan Konyaspor, zorlu maçta Beşiktaş’ı ağırlayacak. BeIN Sports 1’den canlı bedava şifresiz Konyaspor Beşiktaş maçını izle Netspor Konyaspor Beşiktaş maçı izle taraftarium24 Konyaspor Beşiktaş Bedava kaçak izle Selçuk Tv şifresiz Konyaspor Beşiktaş kesintisiz canlı izle donmadan canlı Konyaspor Beşiktaş izle Bein sport 1 şifresiz canlı izle jestyayın Konyaspor maçını izle taraftarium24 twitter Konyaspor Beşiktaş justin tv izle lig tv beIN Sports 1 Canlı izle Konyaspor Beşiktaş canlı maç izle Netspor Konyaspor Beşiktaş maç izle bein sport hd izle Justin tv apk 40

Konyaspor Beşiktaş Maçı Canlı İzle Şifresiz

Beşiktaş ise haftaya 7. sırada girdi. Sergen Yalçın’ın istifasının ardından göreve gelen Önder Karaveli yönetiminde çıktığı üç maçta 2 galibiyet ve bir beraberlik alan Beşiktaş’ta moraller yerine gelmeye başladı.  Beşiktaş, zorlu deplasmandan 3 puan alarak zirve yarışında kopmamanın mücadelesini verecek.

Önder Karaveli’nin Beşiktaş Karnesi

Konyaspor Beşiktaş Maçı Canlı İzle Şifresiz

Konyaspor Beşiktaş Maçı ne zaman?

Medaş Konya Büyükşehir Stadı’ndaki mücadele saat 20.00’da başlayacak. Maçı hakem Mete Kalkavan yönetecek. Bein Sports 1 kanalından canlı izlenebilecek.

Konyaspor Beşiktaş Maçı ilk 11’ler

Konyaspor: Sehic, Skubic, Adil, Abdülkerim, Guilherme, Soner, Poku, Hadziahmetovic, Endri, Bytyqi, Cikalleshi

Beşiktaş: Ersin, Umut, Vida, Montero, Rıdvan, Pjanic, Josef, Oğuzhan, Ghezzal, Larin, Batshuayi

Justin Tv Konyaspor Beşiktaş Maçı Canlı İzle

Konyaspor evinde 15 maçtır yenilmiyor. Süper lig’de evinde en uzun yenilmezlik serisinin sahibi durumundaki Konyaspor, Beşiktaş maçında yenilmezlik ünvanını korumak ve lider Trabzonspor’a yaklaşmak için puan veya puanlar arayacak.

Beşiktaş’ın gol yeme konusunda büyük bir zafiyeti var. Ligdeki ilk 4 maçında gol yemeyen Beşiktaş, sonraki 14 maçın tamamında kalesinde gol veya goller gördü. 14 maçta toplam 27 gol yiyen Beşiktaş , bakalım Konyaspor karşısında kalesini gole kapatabilecek mi?

Justin Tv Konyaspor Beşiktaş Maçı Canlı İzle

Selçuk Sports HD Konyaspor Beşiktaş Maçı Canlı İzle

Beşiktaş’ta Larin ve Ghezzal kart sınırındaki isimler.  Göztepe maçının ikinci yarısında ceza sahası dışından enfes bir gole imza atan Ghezzal, son iki sezonda toplam 6 golle ceza sahası dışından en çok gol atan oyuncu.

Beşiktaş’ın Konyaspor maçında Valentin Rosier kırmızı kart cezalısı olduğu için forma giyemeyecek.

Konyaspor’un son 5 maç skorları:

Beşiktaş’ın son 5 maçta aldığı skorlar ise şöyle:

BeIN Sport Konyaspor Beşiktaş Maçı Canlı İzle Linki

https://ift.tt/3qhpnPT
Bu illegal yayınlar, resmi yayıncı kuruluşların izni olmadan, yayıncı resmi kuruluşları gelir kaybına uğratacak şekilde, şifreli uydu yayınlarının bazı teknik çalışmalar sonucu şifresinin kırıp internete aktarılması ile gerçekleşmektedir. Bu tür yayınları izlememenizi ve yayıncı resmi kuruluş Bein Sport, Digitürk üzerinden izlemenizi tavsiye ederiz…

Konyaspor Beşiktaş maçını izle. Konyaspor Beşiktaş canlı maç izle. Konyaspor Beşiktaş maçını bedava bein sports 1 canlı yayın izle. Konyaspor Beşiktaş maç linki. Konyaspor Beşiktaş kaçak maç izle. Konyaspor Beşiktaş Jest Yayın canlı izle. Jestyayın Konyaspor Beşiktaş Netspor maç izle. Konyaspor Beşiktaş Selçuksports izle , Justin TV, Jestyayın, Fİİsports TV, netspor, taraftarium24, TrGoas, trgool, golvar, jestyayın 61, facebook, instagram, live stream, sopcast, trgoals, taraftarium, Stadium24, acestream nasıl izlenir gibi sorular araştırılıyor.

The post Taraftarium24 Konyaspor Beşiktaş Maçı Canlı İzle Şifresiz Bein Sports 1 Justin TV Jestyayın Konyaspor BJK Maçı kaçak izle linki appeared first on Bağımsız Gazete.


https://ift.tt/3FxnKE9
Bağımsız Gazete
https://ift.tt/3qrEMxo

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim