Yılbaşı TV Programları 2022 Yılbaşında Televizyonda Neler Var? Yılbaşı pijama terlik televizyon

Yılbaşı TV Programları 2022: Yılbaşında Televizyonda Neler Var ? 31 Aralık 2021 Yılbaşı pijama terlik televizyon kültürüne uymak için hangi programlara bakmak lazım? Yılbaşı televizyon programları 2022, Yılbaşı gecesi programları, Yılbaşı gecesi tv programları 2022, Yılbaşında Hangi Kanalda Ne Var 2022? Yılbaşı gecesi müzk programları ve konserler hangi kanalda? Yılbaşı gecesi kanalların yayın akışları nasıl? Yılbaşı gecesi hangi programlar var? 2022 yılbaşı gecesi televizyonda hangi programlar var? 31 Aralık 2021 günü Yılbaşında televizyon izlemek isteyenler için yılbaşına özel programlar listesi 2022:

Yılbaşı TV Programları 2022

2022 Yılbaşında televizyon kanallarında neler var yakından bakalım. 31 Aralık 2021 Müzik sevenler için Mahsun Kırmızıgül konseri Show Tv ekranlarında olacak. Şarkılar Bizi Söyler Kanal D ekranlarında sizlerle olacak. Star TV ekranlarında ise İbo Show sizlerle olacak. Komedi programı isteyenler için Güldür Güldür Show, Ata Demirer Gazinosu, Kim Milyoner Olmak İster programlarını tercih edebilirsiniz. Dizilerden ise Kırmızı Oda yılbaşı gecesi Tv8 ekranlarında olacak.

Yılbaşı pijama terlik televizyon

Yılbaşı pijama terlik televizyon

Yılbaşı gecesi programları için dışarıda veya aile içerisinde bir programı olmayanlar için, Yılbaşı pijama terlik televizyon vaktidir. Pijama ve terliklerinizi giydikten sonra elinize kumandayı aldığınızda karşınıza hangi programlar çıkacak, bir göz atalım:

Yılbaşında Televizyonda Neler Var?

Yılbaşında televizyon kanallarında müzik eğlence programları sizi bekliyor. Televizyondaki müzik, eğlence ve komedi programları listesi:

Yılbaşında Hangi Kanalda Ne Var 2022?

Yılbaşında kanalların yayın akışları şöyle:

Show Tv Yılbaşı gecesi yayın akışı

20:00 Güldür Güldür Show Yılbaşı Özel

23:15 Mahsun Kırmızıgül Yılbaşı Özel Konseri

Fox Tv Yılbaşı gecesi yayın akışı

20:00 YALANCI SEVGİLİM (Film / Romantik Komedi)

22:00 FOX’TA YILBAŞI Ata Demirer Gazinosu

Kanal D Yılbaşı gecesi yayın akışı

20:00 Şarkılar Bizi Söyler

Star Tv Yılbaşı gecesi yayın akışı

20:00 İbo Show

Atv Yılbaşı gecesi yayın akışı

20:00 Kim Milyoner Olmak İster? – Yılbaşı Özel

TV8 Yılbaşı gecesi yayın akışı

20:00 Kırmızı Oda

Yılbaşı televizyon programları 2022

Yılbaşı gecesi televizyon programlarının özetlerine ve fragmanlarına göz atmak isterseniz aşağıda sizler için sıraladık:

Güldür Güldür Show Yılbaşı Özel

Güldür Güldür Show Yılbaşı Özel, 31 Aralık Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de yayınlanacak. Programda özel konuklar ile eğlence dolu saatler geçirebilirsiniz. Fragman izle

Mahsun Kırmızıgül Yılbaşı Özel Konseri (Show Tv)

Mahsun Kırmızıgül, 2022 yılbaşı gecesi sevenler ile Show Tv ekranlarında saat 23:15’te olacak.

Yalancı Sevgilim (Film / Fox Tv)

Fox Tv ekranlarında saat 20:00’de yayınlanacak olan Yalancı Sevgilim, 2021 yapımı bir romantik komedi filmi. Televizyonlarda ile defa yayınlanacak olan filmde başrollerde GÖKHAN KESER, ARBİL TABUR, SALİH GÜNEY oynuyorlar. Filmin yönetmeni ise  GÜNAY GÜNAYDIN

Sami Akyanak (Salih Güney) eski bir Yeşilçam oyuncusu olarak karşımıza çıkıyor. Aynı mahallede oturan Belgin (Arbil Tabur) bir gün Sami beyin kapısını çalar. Belgin kendisini istemeye gelecek olan damat tarafına varlıklı bir ailenin kızı olduğu yalanını söylemiştir. Sami bey Belgin’in dedesi rolünü oynayacaktır.

Tabi burada Belgin’in bütün olayı kurguladığını fark ediyoruz. Sami beyin tanımadığı bir damat adayı ve bir köşk aramaya başlarlar.  Ferit (Gökhan Keser) kendisini bu oyunun içinde bulur. Belgin ve Ferit rollerine çalışırken aşk kapılarını çalacaktır.

Fox’ta Yılbaşı Ata Demirer Gazinosu

Mizah ve müziği buluşturan “Ata Demirer Gazinosu”nda komedyen Demirer’e sahnede Taşkın Sabah yönetiminde bir orkestra ve çeşitli dansçılar eşlik edecekler.

Şarkılar Bizi Söyler Kanal D

Şarkılar Bizi Söyler 30. bölümü ile ekranlara gelecek. Zekeriya Ünlü ve Kahtalı Mıçe ile Sıra gecesi ekibi türküleri, gazelleri, uzun havaları ve yöresel oyunları yılbaşı gecesi Kanal D ekranlarında olacak.

İbo Show Yılbaşı Özel

İbo Show, yılbaşı gecesi Star Tv ekranlarında sizlerle olacak.

Kim Milyoner Olmak İster? – Yılbaşı Özel

Atv ekranlarında ise Kim Milyoner Olmak İster, yılbaşı özel programıyla ekranlarda olacak.

Kırmızı Oda

Kırmızı Oda, yılbaşı gecesi TV8 ekranlarında 57. bölümü ile ekranlara gelecek.

The post Yılbaşı TV Programları 2022 Yılbaşında Televizyonda Neler Var? Yılbaşı pijama terlik televizyon appeared first on Bağımsız Gazete.


https://ift.tt/3HbzSew
Bağımsız Gazete
https://ift.tt/3Hi8GdZ

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim