Kasımpaşa Kayserispor Maçı Canlı İzle Şifresiz Bein Sports 3 Justin TV Kasımpaşa Kayseri canlı izle kaçak link

Süper lig’in 23. haftasında son haftaların formda takımı Kasımpaşa evinde Kayserispor’u ağırlıyor. Arka arkaya 4 maçını kazanıp küme düşme potasının hemen üstüne çıkan Kasımpaşa, seriye devam etmenin derdinde. Altay, Hatayspor- Giresunspor ve son maçta da Galatasaray’ı yenmeyi başaran İstanbul ekibi, son 6 maçtır yenilmeyen Kayserispor ile karşılaşacak. Kayserispor son 6 maçta 3 galibiyet ve üç beraberlik elde etti. Son mçata zirve takipçisi Başakşehir’i 1-0 yenen Kayserispor, zorlu deplasmanda yenilmezlik serisini devam ettirmek istiyor. Kasımpaşa Kayserispor Maçı Canlı İzle Golvar Kralbozguncu Netspor Selçuk spor tv hd maç keyfi

Kasımpaşa Kayserispor Maçı Canlı İzle

Süper Lig’in geride kalan bölümünde Kasımpaşa, 6 galibiyet, 6 beraberlik ve 10 mağlubiyet sonucunda 24 puan topladı. Ligde 8 galibiyet, 7 beraberlik ve 7 yenilgisi olan Kayserispor ise 31 puan elde etti.

Ligde 16. sırada yer alan Kasımpaşa, 10. sıradaki Kayserispor ile oynuyor. Kayserispor’un 3. sıradaki Adana Demirspor ise arasında sadece 6 puan fark var.

Kasımpaşa Kayserispor Maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Recep Tayyip Erdoğan Stadı’ndaki mücadele saat 13.30’da başlayacak. Maçı hakem Halil umut Meler yönetecek. Bein Sports 3 kanalından canlı izlenebilecek.

İki takım arasında ligin ilk yarısında oynanan maçı Kayserispor 2-0 kazanmıştı.

Kasımpaşa’da sarı kart cezalısı Michal Travnik maçın kadrosunda yer almıyor. Ayrıca sakatlıkları bulunan Loret Sadiku, Jeffrey Bruma, Nicolai Jörgensen ve Valentin Eysseric de bu maçta sahada olamayacaklar.

Kasımpaşa Kayserispor Maçı ilk 11’ler

Kasımpaşa: Ertuğrul, Donk, Břečka, Hadergjonaj, Eren, Doğucan, Hajradinović, Tarkan, Ben Ouanes, Ahmet, Umut Bozok

Y. Kayserispor: Lung, Onur, Hosseini, Uğur, Yasir, Abdulkadir, Attamah, Gökhan, Emrah, Mustafa, Gavranović

Kasımpaşa Kayserispor Aralarındaki Maçlar

İki takım arasında oynanan 29 karşılaşmada Kayserispor 13 galibiyet alırken, Kasımpaşa ise 6 maçı kazanmayı başardı.  Kasımpaşa evinde oynanan maçlarda 4 galibiyet alırken Kayserispor ise 6 maçtan üç puanla ayrıldı.

Kasımpaşa Kayserispor Maçı Canlı İzle Linki

Bu illegal yayınlar, resmi yayıncı kuruluşların izni olmadan, yayıncı resmi kuruluşları gelir kaybına uğratacak şekilde, şifreli uydu yayınlarının bazı teknik çalışmalar sonucu şifresinin kırıp internete aktarılması ile gerçekleşmektedir. Bu tür yayınları izlememenizi ve yayıncı resmi kuruluş Bein Sport, Digitürk üzerinden izlemenizi tavsiye ederiz…

The post Kasımpaşa Kayserispor Maçı Canlı İzle Şifresiz Bein Sports 3 Justin TV Kasımpaşa Kayseri canlı izle kaçak link appeared first on Bağımsız Gazete.


https://ift.tt/eA8V8J
Bağımsız Gazete
https://ift.tt/3qUTlLq

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim