Taraftarium24 Giresunspor Alanyaspor Maçı Canlı İzle Şifresiz Bein Sports 3 Giresun Alanya Maçı izle linki

Ligde oynadığı son beş maçta 3 yenilgi alan Giresunspor, son maçta Trabzonspor karşısında bir puanı kalecisi Okan Kocuk sayesinde kurtarmayı başardı.. Evinde Kasımpaşa’ya 2-0 kaybeden Karadeniz takımı, önceki maçta ise Galatasaray deplasmanından üç puan çıkarmayı başarmıştı. Alanyaspor ise ligin ikinci yarısına Başakşehir beraberliği ile başladı. Altay’ın 2-0 yenen Alanyaspor son maçında Hatayspor ağlarına yarım düzine gol bıraktı. BeIN Sports 1’den canlı bedava şifresiz Giresunspor Alanyaspor maçını izle Giresunspor Alanyaspor maçı izle taraftarium24 Giresunspor Alanyaspor Bedava kaçak izle Youtube Giresunspor Canlı maç izle Giresunspor Alanyaspor maç sonucu…

Giresunspor Alanyaspor Maçı Canlı İzle

Süper Lig’in geride kalan bölümünde Giresunspor, 7 galibiyet, 5 beraberlik ve 10 mağlubiyet sonucunda 26 puan topladı. Ligde 10 galibiyet, 5 beraberlik ve 7 yenilgisi olan Alanyaspor ise 35 puan elde etti.

Alanyaspor zirve yarışına ortak olmaya çalışıyor ve ligde 6. sırada. Giresunspor ise küme düşme hattının iki sıra üstünde, 15. sırada yer alıyor.

Giresunspor Alanyaspor Maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Çotanak Stadı’ndaki mücadele saat 16.00’da başlayacak. Maçı hakem Mert Güzenge yönetecek. Bein Sports 3 kanalından canlı izlenebilecek.

Giresun’da şimdiye kadar Alanyaspor ile oynadığı 4 maçta sadece bir galibiyet alabilen Giresunspor, son galibiyetini  türkiye Kupası maçında Kasım 2017’de 4-2’lik skorla almıştı. Giresunspor evinde oynadığı son iki maçı kaybetti. Alanyaspor ise deplasmanda oynadığı son 6 maçın üçünü kazanmayı başardı.

Giresunspor’da Diabate’nin 6 golü var. Konuk ekipte de Emre Akbaba son maçta hat-trick yaparak 6 gole ulaşmayı başardı.

Giresunspor Alanyaspor Maçı ilk 11’ler

Giresunspor: Lis, Cebrail, Thiam, Murat, Naderi, Ceyhun, Poko, Kappel, Pinares, Rayan, Bamba.

Alanyaspor: Viviano, Hedenstad, Zukanovic, Burak, Caner, Biglia, Karamoh, Jimmy Durmaz, Bertolacci, Ahmed Musa, Pesic.

Giresunspor Alanyaspor Aralarındaki Maçlar

Giresunspor ile Alanyaspor şimdiye kadar 10 maçta karşı karşıya geldiler. Alanyaspor 4 maç kazanırken Giresunspor ise 3 maçta galip gelmeyi başardı. Sezonun ilk yarısındaki maçı Alanyaspor evinde 1-0 kazanmayı başarmıştı.

BeIN Sport Giresunspor Alanyaspor Maçı Canlı İzle Linki

https://ift.tt/3qhpnPT
Bu illegal yayınlar, resmi yayıncı kuruluşların izni olmadan, yayıncı resmi kuruluşları gelir kaybına uğratacak şekilde, şifreli uydu yayınlarının bazı teknik çalışmalar sonucu şifresinin kırıp internete aktarılması ile gerçekleşmektedir. Bu tür yayınları izlememenizi ve yayıncı resmi kuruluş Bein Sport, Digitürk üzerinden izlemenizi tavsiye ederiz…

The post Taraftarium24 Giresunspor Alanyaspor Maçı Canlı İzle Şifresiz Bein Sports 3 Giresun Alanya Maçı izle linki appeared first on Bağımsız Gazete.


https://ift.tt/eA8V8J
Bağımsız Gazete
https://ift.tt/32os7mI

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim