Yalnız Kurt 2. Bölüm Fragmanı İzle Atv 4 Şubat Youtube Yalnız Kurt Dizisi Yeni Fragman Yayınlandı mı

Yalnız Kurt 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? Atv’nin Osman Sınav imzalı yeni dizisi Yalnız Kurt ‘un son fragmanı Youtube ne zaman yayınlanacak? Yalnız Kurt 2. bölüm neler olacak? Yalnız Kurt dizisinin ilk bölümünde Altay, Kumandan’ın teklifini kabul edip Golyat’ın peşine düştü. Yalnız Kurt 2. bölüm fragmanı izle Youtube 4 Şubat Yalnız Kurt Yeni Fragman İzle. Yalnız Kurt son fragman izle. Yalnız Kurt dizisi son bölüm fragmanı youtube izle. Yalnız Kurt dizisi 2. Bölüm Fragmanı ne zaman çıkacak? Yalnız Kurt 2. Bölüm Fragmanı İzle Atv Yalnız Kurt dizisinin gelecek hafta fragmanının detayları haberimizde yer alıyor.

Yalnız Kurt 2. Bölüm Fragmanı izle

Yalnız Kurt Son Bölüm Fragmanı ne zaman yayınlanacak? Dizinin bugünkü bölümü bittikten sonra fragmanın yayınlanması bekleniyor.  Yalnız Kurt dizisinin Fragmanı yayınlandığında sizinle paylaşmış olacağız. Yalnız Kurt Youtube Kanalı‘ndan da fragmanı takip edebilirsiniz. Yalnız Kurt dizisinin ilk bölümü sosyal medyada da büyük ilgi çekti. Yanlız Kurt 2. Bölüm Fragmanı şimdiden çok merak ediliyor. Yalnız Kurt 2. Bölüm Fragmanı İzle

Yalnız Kurt 1. Bölüm Özeti

Yalnız Kurt dizisinin ilk bölümünde neler oldu, göz atalım:  Altay kafes dövüşleri yaparak hayatını kazanan birisidir. Anne ve babasını küçük yaşta kaybettiği için sokaklarda büyümüştür.

Mafyadan Doğan ile Esra’nın bir mekanda oturduğunu görüyoruz. Esra 12 yaşından itibaren Viking tarafından yetiştirilmiş ve Yalnız Kurt olarak eğitilmiştir. Mafyanın yanında devletin elemanı olarak yer aldığını öğrendiğimiz Esra, mekanın basılması ile zor durumda kalır. Her yerden silahların patladığı bu cehennemden kendisini çıkarması için Altay Kurtoğlu’ndan yardım ister. Altay, Esra’yı kurtarır. Esra’nın Altay’ı Kumandana anlatması ile yeni bir Polat Alemdar hikayesi yazılmaya başlanır.

Dizinin ilk bölümünde Kumandan’ın yıllardır savaştığı küresel düşmanı Golyat karşımıza çıkıyor. Golyat ile yıllardır savaşan Kumandan, Esra’nın bulduğu Altay’ı ikna ederek Golyat ile savaşmasını teklif ediyor. Altay Kurtoğlu kendi ailesinin intikamını almak için “Ben bunları bulurum Kumandan” diyerek Golyat ile mücadele etmeyi kabul ediyor. Bkz: Golyat kimdir? Golyat ne zaman yaşadı? Golyat’ın hikayesi

Altay ve Esra’nın ilk bölümde takip edecekleri kişi  Fettah Dahhak isimli bir vaiz. Bkz: Fettah Dahhak kimdir? Dahhak ne demek? 

Diğer yandan da Golyat üyelerini ilk bölümde tanımış oluyoruz.  Mira, Doğan ve Nizam’ın toplantısı Golyat’ın nasıl çalıştığını şöyle özetliyor:  “Tekere çomak sokma. İtiraz etme, itaat et” Yalnız Kurt 2. Bölüm Fragmanı İzle

Yalnız Kurt Oyuncu Kadrosu

Yalnız Kurt dizisinin başrol oyuncuları arasında Cihan Ünal, Hasan Denizyaran, Damla Colbay, Murat Han, Saruhan Hünel, Yaprak Medine, Polat Bilgin yer alıyor. Bkz: Yalnız Kurt Oyuncu Kadrosu (RESİMLİ)

Yalnız Kurt Nerede Çekiliyor?

Yalnız Kurt dizisi hangi zamanı anlatıyor?

The post Yalnız Kurt 2. Bölüm Fragmanı İzle Atv 4 Şubat Youtube Yalnız Kurt Dizisi Yeni Fragman Yayınlandı mı appeared first on Bağımsız Gazete.


https://ift.tt/eA8V8J
Bağımsız Gazete
https://ift.tt/3KURCxi

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim