BB Erzurum Manisaspor Maçı Canlı İzle TRT Avaz Erzurumspor Manisaspor Maçı Hangi Kanalda?

Erzurumspor Manisaspor maçı Canlı İzle Şifresiz TRT Spor Erzurumspor Manisa maçı izle linki. Erzurumspor Manisaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? Erzurumspor Manisaspor Maçı Hangi Kanalda? Maçın yayın saati ve maçın yayınlanacağı kanal merak ediliyor. TFF 1. Lig 16 Ocak Pazar günü Erzurumspor Manisaspor maçı şifresiz izle TRT Spor

Erzurumspor Manisaspor maçı Canlı İzle Şifresiz

TFF 1. Lig’in 23. haftasında Erzurumspor evinde Manisaspor ile karşılaşacak. Kazım Karabekir Stadı’nda oynanacak ve saat 13.30’da başlayacak maçı hakem Tarık Güldal yönetecek.

TFF 1. Lig’in geride kalan bölümünde Erzurumspor, 11 galibiyet, 5 beraberlik ve 5 mağlubiyet sonucunda 38 puan topladı. Ligde 8 galibiyet, 4 beraberlik ve 9 yenilgisi olan Manisaspor ise 28 puan elde etti.

BB Erzurumspor ligin zirvesindeki Ümraniyespor ile Ankaragücü’nü takip ediyor ve ligin üçüncü sırasında yer alıyor. Manisaspor ise ligin 9.ç sırasında. İlk 6 iddiasını devam ettirmek isteyen Manisa FK son 4 maçından üçünü kazanmayı başardı.

BB Erzurumspor Manisaspor  İlk 11’ler

BB ERZURUMSPOR: Szumski, Orhan Ovacıklı, Aykut Demir, Mustafa Akbaş, Mücahid, Estrela, Hasek, Novikovas, Eren Tozlu, Emircan, Oltan.

MANİSA FK: Birkan, Taha, Landre, Sadi Karaduman, Özgür, Kouter, Andre Sousa, Gakpa, Tabekou, Erhan Çelenk, Okan Eken.

Erzurumspor Manisaspor maçı ne zaman?

6 Şubat Pazar günü saat 13:30’da Dadaşlar, Manisa Fk takımını ağırlayacak. Kazım Karabekir Stadyumu’nda oynanacak maçın hakemi ise Tarık Güldal.

Erzurumspor Manisaspor Maçı Hangi Kanalda?

Erzurumspor Manisaspor maçı TRT AVAZ’dan naklen yayınlanacak.

Erzurumspor Manisaspor Canlı İzle TRT AVAZ 

The post BB Erzurum Manisaspor Maçı Canlı İzle TRT Avaz Erzurumspor Manisaspor Maçı Hangi Kanalda? appeared first on Bağımsız Gazete.


https://ift.tt/j7VEguz
Bağımsız Gazete
https://ift.tt/MLYgnGW

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim