Şifresiz Bandırmaspor Ümraniyespor maçı Canlı İzle TRT Spor Bandırma Ümraniye maçı izle linki

Spor Toto 1. Lig’in 23. haftasında zorlu maçta Bandırmaspor ile lider Ümraniyespor karşı karşıya geliyorlar. Maç öncesi futbol severler maçın hangi kanalda yayınlandığını merak ediyorlar. Bandırmaspor Ümraniyespor maçı Canlı İzle Şifresiz TRT Spor Bandırmaspor Ümraniye maçı izle linki. Bandırmaspor Ümraniyespor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? Maçın yayın saati ve maçın yayınlanacağı kanal merak ediliyor. TFF 1. Lig 6 Şubat Pazar günü Bandırmaspor Ümraniyespor maçı şifresiz izle TRT Spor

Bandırmaspor Ümraniyespor maçı Canlı İzle Şifresiz

TFF 1. Lig’in 23. haftasında Royal Hastanesi Bandırmaspor evinde Bereket Sigorta Ümraniyespor ile karşılaşacak. Bandırma 17 Eylül Stadı’nda oynanacak ve saat 13.30’da başlayacak maçı hakem Kutluhan Bilgiç yönetecek.

Bandırmaspor ile Ümraniyespor şimdiye kadar 7 maç oynadılar. İki takımın da üçer galibiyeti bulunuyor. Bandırmaspor evinde oynadığı üç karşılaşmada ise 2 galibiyet ve bir yenilgi aldı. Ligin ilk yarısındaki mücadeleyi ise Ümraniyespor 2-0 kazanmayı başarmıştı.

Bandırmaspor son hafta zorlu maçta BB Erzurumspor’u 2-1 yenmeyi başardı.  Ümraniyespor ise Menemenspor’u 2-1 yenmeyi başardı.

TFF 1. Lig’in geride kalan bölümünde Bandırmaspor, 11 galibiyet, 3 beraberlik ve 7 mağlubiyet sonucunda 36 puan topladı. Ligde 14 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 yenilgisi olan Ümraniyespor ise 45 puan elde etti. Haftaya 5. sırada giren Bandırmaspor, ligin lideri Ümraniyespor ile karşılaşıyor. Zirveyi yakından ilgilendiren maçı canlı izlemek isteyenler için canlı yayın linki aşağıda:

Bandırmaspor Ümraniyespor maçı ne zaman?

6 Şubat Pazar günü saat 13:30’da başlayacak.

Bandırmaspor Ümraniyespor maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Bandırmaspor Ümraniyespor maçı TRT SPOR’dan naklen yayınlanacak.

Bandırmaspor Ümraniyespor TRT Spor canlı izle

The post Şifresiz Bandırmaspor Ümraniyespor maçı Canlı İzle TRT Spor Bandırma Ümraniye maçı izle linki appeared first on Bağımsız Gazete.


https://ift.tt/j7VEguz
Bağımsız Gazete
https://ift.tt/XC94uFn

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim