Teşkilat bu hafta nerede çekiliyor? Teşkilat 33. Bölüm Özeti

Teşkilat dizisi bu hafta 33. bölümü ile Trt 1 ekranlarında olacak. Peki Teşkilat bu hafta nerede çekiliyor? Teşkilat bu hafta hangi ülkede çekiliyor? Teşkilat 33. Bölüm neler olacak? Halit Başkan’ın kızı ortaya çıkacak mı? Ceren’in babasını kim öldürdü? Teşkilat dizisinin bu bölümü hakkında kısa bir özet geçmek istiyoruz:

Teşkilat bu hafta nerede çekiliyor?

Teşkilat dizisinin 6 Şubat’ta yayınlanan bölümü Viyana’da çekiliyor. Zehra ve Serdar’ın katıldığı maskeli balonun yapılacğaı yer Viyana’da. Ekip yine zorlu bir görevin peşinden Viyana’da ölümle yüz yüze gelecek.

Teşkilat bu hafta hangi ülkede çekiliyor?

Teşkilat dizisinin yurt dışı sahnelerinde Avusturya’nın başkenti Viyana’dan görüntüler izleyeceğiz.

Teşkilat 33. Bölüm Özeti

Son bölümde Elçi’nin ölümüyle birlikte Yıldırım bir darbe daha almıştır. Nemesis’in ilk adımı için Yıldırım yeni bir plan uygulamaya koyar. Ekip, Yıldırım’ın planının ne olduğunu anlamak için özel bir operasyon düzenler. Ekibin eline geçen bilgiler farklı şeylere sebep olacaktır.

Diğer yandan da Halit Başkan kızı ile ilgili yeni bilgilere ulaşır. Halit, Yıldırım’a hiç beklemediği bir hamle yapar.

Ekibimiz Yıldırım’ın planlarını durdurmak için Viyana’ya gider. Nemesis’in ortaya çıkışıyla beraber Serdar ve Zehra için saniyeler sayılıdır. Bu anlarda Zehra ve Serdar’ın ağzından çıkan romantik itiraflara hayranları çok sevinecekler.

 

 

The post Teşkilat bu hafta nerede çekiliyor? Teşkilat 33. Bölüm Özeti appeared first on Bağımsız Gazete.


https://ift.tt/j7VEguz
Bağımsız Gazete
https://ift.tt/euOlUiL

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim