Winnie the Pooh Korku Filmi Geliyor: Birileri Çocukluğunu Yaşayamamış!

Sonsuza kadar arkadaş kalacağız, değil mi Pooh? Bu sefer sonsuzluk o kadar uzun sürmeyebilir. Telifi Disney’in elinde olan Winnie the Pooh’un yayın hakları, süre aşımı gereğince kamuya geçti. Hayırlı olsun, çünkü bir yerlerde; “başıma bir şey gelmeyecekse ben şuna bir korku filmi çekeyim” diyen birileri varmış. Rhys Frake-Waterfield, spesifik olarak bu anı beklemiş gibi şimdiye kadar eser üretmeyen bir senarist-yönetmen olarak; bu filmin senaryosu ve yönetimini üstlenmiş.

Mizahla dengelenen bir korku filmi olacak olan Winnie the Pooh: Blood and Honey; Christopher Robin’in üniversiteye giderken Winnie ve Piglet’i geride bırakmasının ardından gelişenleri konu edinecek. Yönetmene göre bu ikili çok aç kalıp agresifleşecek, diğer hayvanları ve hatta insanları yemeye başlayacak. İlk kurbanları da Eeyore. Tigger‘ı görmeyeceğimiz filmde Rabbit‘in durumu ise meçhul.

Küçükken KanalD sabah kuşağında az izlemedik Winnie’yi. Her zaman kibardı ve her zaman bal yerdi. Eskiden takip ettiğimiz eserlerin, karanlık konseptlerle yaş sınırı getirilmiş halde yeniden üretilmesine direkt olarak itiraz etmiyoruz, böyle bir muhafazakarlığımız da yok. Yalnız, Christopher Robin ve hayali arkadaşlarından oluşan Donnie Darko tadında bir film yerine; Winnie’nin eline balyoz verip kurbanı domuz bağıyla bağlamalı slasher çekmek insanın aklına nasıl gelir hayret ediyoruz.

Kafadan, bağımsız bir b filmiyle karşı karşıyayız. Şimdilik filmin yayın tarihi dahi belli değil. Herhangi bir görselle karşılaşmadan da bu filmin büyük bir stüdyo filmi olmayacağını söylemek kolay ama görsellerle karşılaştıktan sonra şunu söylemek zorundayız; bu çok ucuz duruyor. Gözümüze çarpan ilk görselde Winnie ve Piglet, jakuzide uzanan bir kadının arkasında dikiliyorlar. Winnie oduncu gömleği giymiş; Piglet ise sanki rahip kılığına girmiş. Açıkçası Piglet’in ağzının dışına taşan iki koca dişi olmasa hangisi ayı hangisi domuz ilk bakışta anlaşılabilecek gibi değil. Şimdilik içerik hakkında pek fazla bir şey söyleyemiyoruz. Çocukluğumuza bir zehir daha karıştırdılar mı deriz yoksa fena olmayan bir gerilim mi yaşarız bilemiyoruz. Filmi merakla bekliyoruz ama yine de sırf çocukluk arkadaşımızın bir şekilde içinde adı geçiyor diye kötü bir film izlemek istemiyoruz. Peki siz ne dersiniz, Pooh ile sonsuza kadar arkadaş kalacak mıyız?


https://ift.tt/jZwFYTi
Geekyapar!
https://ift.tt/m6QTYcD

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim