1980’lere kadar hangi ülkedeki yetim gayrimeşru doğmuş ebeveyni alkolik, ayrılmış veya fakir olan çocuklar devlet tarafından bazen açık artırmada satılarak çiftliklerde zorla çalıştırılmıştır?

Milyoner yarışmasında 21 Ocak 2022 100 Bin TL’lik soruya gelen yarışmacı ve sorunun cevabı haberimizde yer alıyor. 1980’lere kadar hangi ülkedeki yetim, gayri meşru doğmuş, ebeveyni alkolik , ayrılmış veya fakir olan çocuklar devlet tarafından bazen açık artırmada satılarak sorusunun cevabını araştırdık ve soruda açıkladık.

Soru : 1980’lere kadar hangi ülkedeki yetim gayrimeşru doğmuş ebeveyni alkolik, ayrılmış veya fakir olan çocuklar devlet tarafından bazen açık artırmada satılarak çiftliklerde zorla çalıştırılmıştır?

A- Danimarka
B- Norveç
C- İsviçre
D- Belçika

Doğru Cevap: C şıkkı İsviçre

Kim Milyoner Olmak İster Başvuru WhatsApp

Kim milyoner olmak ister başvuru, yöntemlerinden birisi ise Whatsapp üzerinden başvuru yapmaktır. Kim milyoner olmak ister yöneticileri yarışmaya başvuran kişilere kolaylık tanımak amacıyla Kim milyoner olmak ister başvuru Whatsapp hattını kullanıma sunmuştur. Yarışmaya başvurmak isteyen kişilerin şu adımları takip etmesi gerekir.

  • ATV Whatsapp Hattını Rehberinize Ekleyin (0 553 043 43 43)
  • Web sitesi başvuru formundaki can alıcı soruları seçip cevaplayarak ve yarışmaya neden katılmak istediğinizi açıklayarak en az 1 dakikalık video çekin.
  • Çektiğiniz videoyu Whatsapp üzerinden rehberinize eklediğiniz ATV Whatsapp hattına gönderin.
  • ATV Whatsapp Hattı Numarası: 0 553 043 43 43

The post 1980’lere kadar hangi ülkedeki yetim gayrimeşru doğmuş ebeveyni alkolik, ayrılmış veya fakir olan çocuklar devlet tarafından bazen açık artırmada satılarak çiftliklerde zorla çalıştırılmıştır? appeared first on Bağımsız Gazete.


https://ift.tt/eA8V8J
Bağımsız Gazete
https://ift.tt/3rHvPAu

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim