Bandırmaspor Erzurumspor maçı Canlı İzle Şifresiz TRT Spor Bandırma Erzurum maçı izle linki

Bandırmaspor ile Erzurumspor TFF 1. Lig’in 22. hafta maçında karşı karşıya geliyorlar. İlk 6 potasındaki iki takımın mücadelesinde bakalım hangi takım sahadan mutlu ayrılacak? Bandırmaspor Erzurumspor maçı Canlı İzle Şifresiz TRT Spor Bandırma Erzurum maçı izle linki. Bandırmaspor Erzurumspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? Maçın yayın saati ve maçın yayınlanacağı kanal merak ediliyor. TFF 1. Lig 16 Ocak Pazar günü Bandırmaspor Erzurumspor maçı şifresiz izle TRT Spor

Bandırmaspor Erzurumspor maçı Canlı İzle Şifresiz

TFF 1. Lig’in 22. haftasında Bandırmaspor evinde Erzurumspor ile karşılaşacak. Bandırma 17 Eylül Stadı’nda oynanacak ve saat 13.30’da başlayacak maçı hakem Ali Palabıyık yönetecek.

TFF 1. Lig’in geride kalan bölümünde Bandırmaspor, 10 galibiyet, 3 beraberlik ve 7 mağlubiyet sonucunda 33 puan topladı. Ligde 11 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 yenilgisi olan Erzurumspor ise 38 puan elde etti.

TFF 1. ligde dün oynanan maçlarda Ümraniyespor ile Ankaragücü sahadan üçer puanla ayrıldılar ve iki takım da 45 puana ulaştı. BB Erzurumspor 3. sırada ve zirve takibine devam etmek istiyor. Bandırmaspor ise 6. sırada ve ilk altıda kalmak için mücadele veriyor.

Bandırmaspor Erzurumspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Bandırmaspor Erzurumspor maçı TRT SPOR’dan naklen yayınlanacak.

Sezonun ilk yarısında Erzurumda oynanan maçı BB Erzurumspor 1-0 kazanmayı başarmıştı.

TRT Spor canlı izle

The post Bandırmaspor Erzurumspor maçı Canlı İzle Şifresiz TRT Spor Bandırma Erzurum maçı izle linki appeared first on Bağımsız Gazete.


https://ift.tt/eA8V8J
Bağımsız Gazete
https://ift.tt/3Ivhdee

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim